You Are Here:Hjem > Produkter > Bygg produkter
Butyl Caulk Sealant For Steel Taktekking 310ml Plastrør

Butyl Caulk Sealant For Steel Taktekking 310ml Plastrør

Butylforseglingsmiddel er et nøytralt tetningsmiddel og består av enkelt butylgummi med gode egenskaper for anti-aging, korrosjon, oksidasjon, vannmotstand og tetthet. Med bredt spekter av deformasjon og sprekk spesielt under lave temperaturforhold. Applikasjonsområde: Gjelder for alle ...

Sende bookingforespørsel Chat Now


1. Beskrivelse

Butylforseglingsmiddel er et nøytralt tetningsmiddel og består av enkelt butylgummi med gode egenskaper for anti-aging, korrosjon, oksidasjon, vannmotstand og tetthet. Med bredt spekter av deformasjon og sprekk spesielt under lave temperaturforhold.

2. Anvendelsesområde

Den gjelder for alle typer sømmer, hull og sprekker i ståltak. Butyl Sealant har en perfekt toleranse for strukturstammer som skyldes tøft vær, for eksempel sterk vind, flom og storm, som ofte står for naturlig sipponering, dvs. lekkasje.

3. Fordeler

(1) Butyl Sealant er et permanent tetningsmiddel med utmerket elastisk deformasjon sammen med stålplaten som utvides når den er varm og krympende når den er kald, og vil ikke føre til at tetningsmasse skiller seg ut, og har dermed enestående vannmotstand og tetthetsegenskaper over silisiumforseglingsmiddel.

(2) Butyl Sealant er et nøytralt tetningsmiddel uten korrosjon mot stålplaten. Det gir beskyttelse for sprekk, søm og bro.

(3) Butyl Sealant har utmerket kostnadseffektivitet og vil spare omtrent 50% volum over motpartsprodukter.


Hot Tags: Butyl caulk tetningsmasse for ståltak 310ml plastrør, Kina, produsenter, leverandører, kjøp billig, høy kvalitet, pris, best, i Kina
Beslektede produkter

Copyright © Kejian Polymer materiale (Shanghai) Co., Ltd-alle rettigheter reservert.