You Are Here:Hjem > Produkter > Bygg produkter

Butyl Sealant

1, Beskrivelse Butyl tetningsmiddel er en nøytral tetningsmasse sammensatt av enkelt butylgummi med gode egenskaper for anti-aging, korrosjon, oksidasjon, vannmotstand, tetthet; Bredt spekter av deformasjon og sprekk spesielt under lave temperaturforhold. 2 Applikasjonsområde: Gjelder for alle ...

Sende bookingforespørsel Chat Now

1, Beskrivelse

Butylforseglingsmiddel er en nøytral tetningsmasse som består av enkelt butylgummi med gode egenskaper for anti-aging, korrosjon, oksidasjon, vannmotstand, tetthet; Bredt spekter av deformasjon og sprekk spesielt under lave temperaturforhold.

2 Programområde:

Gjelder for alle typer sømmer, hull og sprekker i ståltak, Butyl Sealant har en perfekt toleranse for strukturstammer som følge av tøft vær som sterke vind. Oversvømmelse, storming, som ofte står for naturlig siphonage, dvs. lekkasje.

3 fordeler:

(1) Butyl Sealant er et permanent tetningsmiddel med utmerket elastisk deformasjon sammen med stålplaten som utvides når den er varm og krympende når den er kald, og vil ikke føre til at tetningsmasse skiller seg ut, og har dermed enestående vannmotstand og tetthetsegenskaper over silisiumforseglingsmiddel.

(2) Butyl Sealant er et nøytralt tetningsmiddel uten korrosjon for stålplaten. Det gir beskyttelse for sprekk, søm og bro.

(3) Butyl Sealant har utmerket kostnadseffektivitet og vil spare omtrent 50% volum over motpartsprodukt.


Hot Tags: Butyl tetningsmasse, en-komponent butyl tetningsmasse, butyl tetningsmasse for stålkonstruksjon, butyl tetningsmasse for bygging, butyl tetningsmasse tape for bil dør, Kina, produsenter, leverandører, kjøp billig, høy kvalitet, pris best i Kina
Beslektede produkter

Copyright © Kejian Polymer materiale (Shanghai) Co., Ltd-alle rettigheter reservert.