Silikone Adhesive Sealant Produsenter i Kina

Silikone Adhesive Sealant Produsenter i Kina

Silikon lim tetningsmiddel er en del og nøytral herdende tetningsmasse. Med utmerket vedheft til de fleste byggematerialer uten priming, kan den brukes til alle slags vær. Tetningsmidlet blir elastomer etter herding ...

Sende bookingforespørsel Chat Now


1. Beskrivelse

Silikon lim tetningsmiddel er en del og nøytral herdende tetningsmasse. Med utmerket vedheft til de fleste byggematerialer uten priming, kan den brukes til alle slags vær. Og tetningsmidlet blir elastomer etter herding.


2. Instruksjoner

  Påføringsflaten må være ren og tørr. Og applikasjonsområdet kan være metaller, plast, malinger eller betongoverflater krever priming med silikonprimere. Maskering av glatte overflater for å forenkle opprydding, og fjerne umiddelbart etter påføring av tetningsmasse. Også å bruke riktig primer i applikasjonsområdet. Og ved bruk av godkjent stangstang eller båndbryter under tetningsmasse. Lette tetningsmasse til 1/8 "minimum 3/8" maks. Dybde, og sørg for at tetningsmassen har god kontakt med fellesflater. Plasser pakken i kulepistol og skjær av metallbånd og erstatt kulepistoldysen, påført innen 20 minutter.

Merk: I silikonespesifikasjonsdatabladet skal ubrukt tetningsmiddel lagres på et tørt sted minst 27 ℃ (80 ℉). Og bruk tetningsmidlet før utløpsdatoen som er oppgitt på beholderen.


Hot Tags: Silikone lim tetningsmiddel produsenter i Kina, Kina, produsenter, leverandører, kjøpe, billig, høy kvalitet, pris, best, i Kina
Beslektede produkter

Copyright © Kejian Polymer materiale (Shanghai) Co., Ltd-alle rettigheter reservert.